Save the date: ReisPiXperience 31 oktober

PiXperience_2014_MisjaOp 31 oktober 2015 vindt ReisPiXperience plaats. Het grootste event ooit over reisfotografie. Met vier parallelle programma’s is er voor jou als bezoeker volop keuze om inspirerende lezingen en boeiende seminars bij te wonen, mee te doen aan praktische workshops en de reisfotografiebeurs te bezoeken. Begin augustus start de inschrijving van ReisPiXperience.

In de grote zaal van Pakhuis de Zwijger krijg je indrukwekkende presentaties en lezingen voorgeschoteld op 9 grote schermen tegelijk waardoor je de fotografie veel intenser beleeft.

In de kleine zaal vinden praktische seminars plaats over o.a. architectuurfotografie, straatfotografie, avond- en nachtfotografie, zwart-wit fotografie en landschapsfotografie.

China 14-4201Tijdens de dag vinden er tientallen praktijkworkshops plaats. Onder begeleiding van zeer ervaren workshopleiders ga in in kleine groepjes diverse onderdelen van reisfotografie in praktijk brengen. De volgende workshops zullen plaatsvinden: urban Exploring, urban portrait, straatfotografie, cityscapes, nachtfotografie en architectuurfotografie.

Via dit blog en via de website van PiXperience houden we je op de hoogte in aanloop naar dit event.