Urban Exploring

Datum/tijd
10 februari 2018 12:00 - 16:00
Aantal beschikbare plaatsen: 0
Locatie: A’dam
Geschikt voor: beginners, fotografen met enige ervaring

Facebook   Twitter

Urban exploring

Soort workshopUrban exploring
WorkshopleidersMatthijs Uivel
Duur4 uur
LocatieAmsterdam Noord
Max. aantal deelnemers12
Bereikbaarheid OVJa
Te wandelen afstandEnkele kilometers
InclusiefKoffie, thee en boekje Basiscursus natuurfotografie
Prijs€ 59,- per persoon incl. BTW
BenodigdhedenDigitale camera en statief
ReserverenVul het boekingsformulier in onderaan deze pagina

Over de workshop Urban exploring

urbanexploringpromo-25_webGa mee op pad door een wereld van vervallen industrie en verlaten woningen. Een wereld van vergane glorie maar hierdoor juist prachtig als decor voor een fotografie excursie. Urban Exploring op zijn best in Amsterdam Noord!

Tijdens deze excursie van 4 uur doen we oefeningen en behandelen we veel tips & tricks. Zoals het scherpstellen, het gebruik van een statief, composities en interessante lichtinvallen. Dit doen we tegen een achtergrond van verlaten en vervallen gebouwen dus is er constant wat interessants te beleven. Je leert dus niet alleen over het gebruik van de camera maar krijgt direct de mogelijkheid hier prachtige dingen mee te doen!

Deze cursus is toegankelijk voor iedereen, voorkennis is niet vereist. Wel is het nodig een eigen camera en statief mee te brengen.

Praktisch informatie

urbanexploringpromo-18_webDe kosten voor de workshop bedragen € 59,- per persoon incl. BTW.

Voorwaarden: minimaal 6 deelnemers per workshop.  Bij onvoldoende aanmeldingen ontvangt deelnemer uiterlijk 5 dagen van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum. Deelnemer kan reservering kosteloos om boeken naar een andere fotoworkshop tot max. 14 dagen voor de gereserveerde workshop. We verlenen geen restitutie.

Op dezelfde dag vindt vanaf 17.00 uur ook de workshop Architectuurfotografie in Amsterdam van dezelfde workshopleider plaats. Klik hier voor meer informatie.

 

Boek nu deze workshop op: 10/02/2018

Dit evenement is volgeboekt.